SAVOSA

Veilig sportklimaat bij SAVOSA

Beste leden/ouders/verzorgers. 

Afgelopen dagen is het nieuws van de ontuchtpleger uit Barendrecht ook bij ons terecht gekomen. Hier zijn wij, als bestuur, heel erg van geschrokken. Er zijn inmiddels meerdere vragen over deze situatie bij ons binnengekomen. 

Wij kunnen u geruststellen dat wij hier buiten staan en dat er geen signalen zijn dat het ook binnen onze vereniging gespeeld heeft. Als jullie/u ergens vragen over hebben, kunnen jullie die bij het bestuur neerleggen. Of wij antwoord kunnen geven is een tweede. 
Jullie kunnen ook voor vragen terecht bij de woordvoering/communicatie van de Politie; die kunnen over deze situatie en de voortgang van het onderzoek de meest accurate informatie geven. 

Maakt u zich zorgen om iemand, verdenkt u iets, of wilt u simpelweg iets kwijt, neem dan contact op met Carla Krijne, zij is ons vertrouwenscontact persoon. Haar gegevens vind je hier.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen ook begrip van u als wij geen antwoorden hebben op mogelijke vragen die dit gebeuren oproepen. 
Wel kunnen we nogmaals benadrukken dat er binnen de vereniging al beleid was voor dergelijke situaties, dat wij hopen dat niemand van ons hier direct mee te maken krijgt of heeft, maar dat als er iets is waar zorgen over bestaan of als u of uw kind ergens mee zit, er altijd ruimte is hier met Carla over te praten.

Het bestuur.