SAVOSA
Vertrouwingspersoon

Vertrouwenscontactpersoon

Ook SAVOSA wil een handbalvereniging zijn waar iedereen met plezier kan sporten en waar iedereen zich veilig voelt.
Binnen SAVOSA is daarom geen plek voor grensoverschrijdend gedrag (zoals bijvoorbeeld vernederen, pesten, buitensluiten, agressie, bang maken, discriminatie, beschuldiging, of sexueel getinte appjes).

Elke vorm van gedrag of benadering in verbale, non-verbale of fysieke zin die door de ontvanger als gedwongen of ongewenst wordt ervaren, met als doel de waardigheid van deze persoon aan te tasten, KAN en MAG niet !
Vertrouwenscontactpersoon:

  • heb je vragen
  • voel je je boos, bang, vernederd of machteloos?
  • heb je klachten
  • ervaar je grensoverschrijdend gedrag
  • wil je een melding doen
  • wil je aangifte doen met betrekking tot (seksuele) intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag,

neem dan contact op met de vertrouwenscontactpersoon van SAVOSA, Carla Krijne. De gesprekken met haar zijn vertrouwelijk! Samen kan er naar een oplossing gezocht worden. Wil je Carla even spreken dan kun je contact opnemen met haar via e-mail of telefoon:

Achtergrond van Carla

Wat is de link tussen SAVOSA en onze vertrouwenspersoon? Carla is getrouwd met Ruud. Ruud is trainer binnen SAVOSA. Bovendien zijn Eline en Sanne haar dochters. Die zijn beiden begonnen met handballen bij SAVOSA. Sanne speelt nog steeds in Dames 1 van SAVOSA. Vroeger heeft Carla gehandbald bij Spartaan. Eén van de handbalverenigingen waar SAVOSA uit is ontstaan. 

Gedragsreglement van SAVOSA

SAVOSA houdt zich aan het volgende reglement. Het reglement is tot stand gekomen door Centrum Veilige Sport Nederland.