SAVOSA

Het bestuur

De mensen die het voor ons doen!


Melissa van Loon | voorzitter

Mijn naam is Melissa van Loon en ik ben dus de nieuwe voorzitter van SAVOSA. Ondanks het feit dat het al een tijd in de pijplijn zat en ik in de praktijk al het één en ander voor de vereniging deed, moet het nog een klein beetje indalen. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen. Het doet me enorm goed om zo in de wandelgangen te horen dat velen van onze leden vertrouwen hebben in mij en de manier waarop ik deze rol kan vervullen. De positieve reacties op mijn benoeming zijn hartverwarmend. Bedankt!

Voor degenen die mij niet (zo goed) kennen, zal ik iets vertellen over mijn achtergrond.

Mijn dochter Mackenzie is begonnen als F-je en speelt intussen bij de DC1. We komen dan ook al een aantal jaar bij deze vereniging over de vloer. Ik heb vanaf mijn vroege jeugd bij Snelwiek gespeeld en ben daar na een kleine twaalf jaar mee gestopt, omdat ik het niet meer kon combineren met mijn studie. In de tussentijd heb ik jaren niet meer gespeeld, tot afgelopen seizoen. Ik heb mijn positie als keeper opnieuw ingenomen bij de Dames Midweek, met veel plezier en wat blauwe plekken hier en daar.

Simone Bruinzeel | bestuurslid

Ik ben Simone Bruinzeel en als bestuurslid Algemene Zaken verbonden aan SAVOSA. Bij SAVOSA spelen mijn zoon Bruce in HS1 en dochter Sofie in de DB1. Zij zijn beiden als kabouters begonnen bij SAVOSA. We zijn een poosje weggeweest maar sinds mei 2018 zijn we weer terug bij SAVOSA. Een vereniging waarbij plezier en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Voor ons als bestuur een uitdaging om dat allemaal te combineren met het handbalspelletje voor jong en oud.


Ellis Šesto | secretaris

Mijn naam is Ellis Šesto. Recent ben ik toegetreden tot het bestuur als secretaris. Mijn dochter Angelina speelt sinds 4,5 jaar met veel plezier bij SAVOSA en zit nu in de C2. Alhoewel ik nog niet alle spelregels snap, ben ik wel van het spel gaan houden. Ik sta graag langs de lijn om de teams aan te moedigen. Zelf heb ik vroeger wel veel gesport en gedanst, maar nooit in teamverband. Sinds ik bij SAVOSA kom, zie ik hoe gezellig het verenigingsleven is en het sporten in groepsverband. Graag wil ik ook mijn steentje bijdragen om deze leuke club te ondersteunen, dus toen ik gevraagd werd als secretaris heb ik hier niet lang over na hoeven te denken. Ik heb er zin in!

Leendert-Jan Pot | penningmeester

Mijn naam is Leendert-Jan Pot. Op 8-jarige leeftijd is mijn dochter lid geworden van SAVOSA en zo heb ik kennis gemaakt met de vereniging. Inmiddels is er een heren-recreanten team opgezet, waar ik deel van uitmaak als spelend lid. Na de eerste ledenvergadering die ik heb bijgewoond, ben ik door de aftredend penningmeester gevraagd om zijn functie over te nemen. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en het is fantastisch om deze gezellige vereniging, waar veel vrijwilligers hun uiterste best doen om de vereniging verder te helpen, richting te geven.


Suzan Erer | bestuurslid

Mijn naam is Suzan Erer, bij velen wel bekend. Ik ben al héél lang verbonden aan deze mooie club. Eigenlijk ben ik begonnen bij de voorlopers van SAVOSA. Om precies te zijn ben ik afkomstig van  de laatste A in de naam van onze mooie club , ANCORA.
SAVOSA staat voor SAmen VOeging Sprongschot en Ancora.
Ik ben op 12 jarige leeftijd begonnen bij Ancora na een schoolhandbal toernooi (ben nu 47). Onze hoofdmeester was lid van Ancora en zodoende ben ik gaan handballen bij die club toen. Vanaf mijn 15 doe ik al vrijwilligers werk voor de club. Ben begonnen als scheidsrechter en daarna bij de activiteiten en de kantine en kamp commissie gegaan. Bij SAVOSA hebben we nooit genoeg mensen die iets kunnen betekenen voor de club.

Dit jaar heb ik het wedstrijdsecretariaat van Pieta overgenomen. Hopelijk word ik er net zo handig in als dat zij was.
Handballen doe ik nu nog even niet ivm blessure leed de laatste jaren. Hopelijk kan ik dit jaar weer een beetje aanhaken bij de dames recreanten.
En gaan we nog vele gezellige en sportieve tijden beleven met elkaar op de leukste handbalclub van Barendrecht en omstreken!

Met vragen of voor informatie over wedstrijden en teams kunt je contact opnemen met Susan.

Carla Krijne | vertrouwenspersoon

Mijn naam is Carla Krijne en ben vanaf komend seizoen de nieuwe vertrouwenspersoon van SAVOSA. Ik ben getrouwd met Ruud (voorheen trainer en coach binnen SAVOSA) en ik heb twee dochters: Eline en Sanne, die beiden zijn begonnen met handballen bij SAVOSA. Eline speelt inmiddels bij de dames van Atomium en Sanne speelt bij de dames van SAVOSA. Zelf heb ik vroeger gehandbald bij Spartaan. Ik kijk enorm uit naar mijn rol als vertrouwenspersoon en vind het erg leuk om jullie binnenkort te ontmoeten. Aan het begin van het seizoen zal ik bij alle teams even langs komen, maar spreek me vooral aan wanneer je vragen hebt of je gewoon even gezellig wilt kletsen.