SAVOSA

Sponsors

Zonder sponsoren geen SAVOSA. Hieronder is een overzicht te vinden van onze huidige sponsoren. Toppers zijn het!

“Sponsoring, een belangrijk en onmisbaar element”

SAVOSA kan niet voortbestaan zonder de bijdrage(n) van sponsoren. Er zijn al bedrijven en personen die onze vereniging ondersteunen. Voor bedrijven is dit een uitgesproken kans om te laten zien dat ze maatschappelijk betrokken zijn. Voor andere een manier om de clubliefde te tonen.

Handbalvereniging SAVOSA is een gezellige vereniging in Barendrecht. Ontstaan door de samenvoeging van Sprongschot en Ancora. Gezelligheid en sportiviteit vinden wij als club zeer belangrijk. Iedereen is welkom bij SAVOSA. Met een vaste club mensen proberen wij deze mooie vereniging draaiende te houden. We spelen handbal binnen de competitie van het NHV maar ook op recreatief nivo. Daarnaast proberen wij door middel van het geven van clinics de jeugd enthousiast te krijgen voor het mooie spelletje.

Wij zijn natuurlijk zeer blij met onze huidige sponsoren maar zijn ook altijd op zoek naar nieuwe bedrijven, particulieren of instellingen die zich aan SAVOSA willen binden. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een reclame bord in sporthal Aksent, onze basis voor thuis wedstrijden, of bijvoorbeeld door reclame op onze website of op social media. Over shirtsponsoring valt ook altijd te praten.

Contact

U ziet, er zijn mogelijkheden zat. Neemt u daarom gerust vrijblijvend contact met ons op.