SAVOSA

Afscheid van een handbalicoon: Judith de Bruijn’s laatste wedstrijd als scheidsrechter

Op woensdag 29 mei kwam er een einde aan een indrukwekkende handbalcarrière. Judith de Bruijn sloot haar tijd bij SAVOSA af met een laatste, goed gefloten wedstrijd als scheidsrechter voor haar Dames Midweek-team. De zon scheen, het publiek was enthousiast en “haar meiden” stonden te popelen om haar nog één keer te zien stralen op het veld. Niet als speler – die laatste wedstrijd speelde ze eerder in de zaal – maar als scheidsrechter zette ze nu echt haar laatste stappen op het SAVOSA-veld.

De wedstrijd tegen Virus was spannend en eindigde met een score van 11-12. Judith moest tot de laatste seconde scherp blijven, waardoor ze de grote stapel paprikachips, die speciaal voor haar verslaving stiekem naar de reservebank werd gesmokkeld, niet opmerkte. Na afloop kreeg ze die dan ook tot haar grote verrassing met veel enthousiasme over zich heen gestort.

Hoewel Judith haar handbalschoenen nu definitief opbergt, nemen we niet helemaal afscheid van haar. Als supporter zal ze nog wel eens langs het veld te vinden zijn. Judith, we gaan je ontzettend missen! We hebben altijd een zakje paprikachips met een rosétje voor je klaarstaan. Bedankt voor je enthousiasme, humor en energie als teamgenoot, scheidsrechter en invaltrainer. Geniet van je handbalpensioen!