SAVOSA

Dames B1 van Handbalvereniging SAVOSA veroveren kampioenschap

23 maart was een geweldige dag voor de dames B1 van handbalvereniging SAVOSA.
Ze werden kampioen in de overvolle sporthal Aksent. De spanning was voelbaar toen ze de wedstrijd tegen ODIS speelden en met een indrukwekkende score van 20-12 de overwinning behaalden. Het was nog even spannend of de wedstrijd kon doorgaan, aangezien de tegenpartij ruim een half uur te laat was vanwege fileproblemen.

Enthousiast publiek

Ondanks de vertraging en de uitdagingen wisten de dames B1 van SAVOSA de harten van het publiek te veroveren. Onder luidkeels gejuich, muziek en vrolijke toeters werden ze naar de overwinning geleid door de aanmoediging van enthousiaste toeschouwers.

Betrokken F-team

Een bijzonder moment tijdens het kampioenschap was de betrokkenheid van de kleintjes van het F-team. Zij kregen de belangrijke rol om hand in hand met de B-meiden mee op te lopen, samen op te warmen en ze vanaf een speciale plek in de zaal toe te juichen. Een prachtig gebaar van samenhorigheid en ondersteuning binnen de vereniging, die de sterke band tussen de oudere spelers en de jongere generatie versterkt.

Huldiging

Na de wedstrijd werden er medailles uitgereikt en ontvingen de spelers de officiële kampioensschaal! Gevolgd door een feestelijke taart om de overwinning te vieren. Het kampioenschap was niet alleen een sportieve prestatie maar ook een viering van teamwork en doorzettingsvermogen. Coaches Glenn en Noa zijn dan ook super trots op hun meiden. “Het is mooi om te zien dat de meiden zowel op persoonlijk als handbaltechnisch vlak een enorme groei hebben doorgemaakt. Dit kampioenschap is dan de kers op de taart voor het harde werk van de afgelopen tijd’’, zegt Glenn. Het was een dag vol emoties, teamwork en vreugde.  Geweldig hoe SAVOSA de spelers in het zonnetje zet en hen beloont voor hun inzet.

Vooruitblik

Nu is het tijd om vooruit te kijken naar het veldseizoen, met nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien als team. Het kampioenschap van gisteren zal ongetwijfeld dienen als inspiratie en motivatie voor de toekomstige successen. Op naar nog meer glansrijke teamoverwinningen en onvergetelijke momenten op het handbalveld!