SAVOSA

Jumbo sponsort een opvallende PETman

Geweldig nieuws! Met trots kondigen we aan, dat dankzij de gulle sponsoring van Jumbo Barendrecht, onze kantine nu pronkt met een opvallende PETman. Wat is dat, vraag je je af? De PETman is een reusachtige, flesvormige afvalbak die speciaal ontworpen is voor het inzamelen en scheiden van PET-flesjes en blikjes.

Maar dit is meer dan alleen een prachtige toevoeging aan onze kantine. Het is een kans voor ons allemaal om samen zwerfafval te verminderen én tegelijkertijd onze club te steunen. Hoe? Simpelweg door je lege blikjes en flesjes in de PETman te deponeren.

Denk aan de voordelen: het wordt leuker én gemakkelijker om je afval weg te gooien. Bovendien is het een duurzame oplossing én een extra visitekaartje voor onze vereniging. En het beste van alles? De opbrengst uit het inleveren van de flesjes en blikjes wordt gebruikt om onze eigen club te sponsoren!

Maar hier hebben we jouw hulp bij nodig. Deponeer niet alleen de flesjes en blikjes uit de kantine van SAVOSA in de PETman, maar ook die van thuis! Alle beetjes helpen en samen kunnen we écht het verschil maken.

Bedankt voor jullie steun en inzet!