SAVOSA

Nieuwe Technische Commissie!

Zoals de meesten intussen wel wisten, zijn de voormalig TC-leden Keshia, Leon en Robin gestopt. Daarmee had het bestuur de schone taak om een volledig nieuwe TC te vormen.

Na de nodige gesprekken, zowel binnen het bestuur als met de beoogde leden, kunnen we met trots mededelen dat er een nieuwe TC gevormd is!

Bij het samenstellen van de groep hebben we vanuit het bestuur niet alleen gekeken naar ervaring en kennis, maar ook naar persoonlijkheid en sociale vaardigheden. We hebben mensen gevraagd die naar onze mening in staat zijn om de rol van TC lid uit te kunnen dragen, daarin empathisch en tegelijk zakelijk kunnen zijn, met elkaar een stevige, maar respectvolle discussie aan kunnen gaan en draagvlak hebben binnen de vereniging.

Afgelopen maandag is de groep voor het eerst met elkaar in gesprek gegaan en zijn, samen met Suzan en Melissa vanuit het bestuur, een aantal duidelijke afspraken gemaakt. Er liggen een aantal zaken die aandacht nodig hebben en de nieuwe leden zijn dan ook gelijk enthousiast en voortvarend van start gegaan. Dat belooft wat voor de komende tijd!

De TC bestaat uit Jamie Barkmeijer (voorzitter), Noa van IJzeren (senioren), Glenn Stolk (jeugd bovenbouw, C t/m A), Angelique de Haas (jeugd onderbouw, F t/m D) en Ralph van den Berg (keepers).

De leden van de TC zijn aanspreekpunt voor de trainers en coaches, maar ook de spelers/ouders en de scheidsrechters kunnen bij hen terecht. Ze hebben ieder een eigen aandachtsgebied, maar ze nemen te allen tijde gezamenlijk de benodigde beslissingen. Ze zijn allemaal met regelmaat op de vereniging te vinden, dus als je vragen hebt: voel je vrij ze te stellen.

Namens het bestuur willen we de oude TC leden bedanken voor hun tijd en inzet de afgelopen tijd. De nieuwe TC leden wensen we heel veel plezier en succes in hun nieuwe rol!