SAVOSA

Nieuws vanuit het Bestuur!

Zoals veel mensen intussen wel weten heeft Simone Bruinzeel helaas besloten haar taken als bestuurslid Algemene Zaken neer te leggen.

Gelukkig hebben we intussen versterking gekregen van Annelieke Bezemer. Annelieke is al jaren onder de lat te vinden bij de Dames Senioren en een bekend gezicht bij toernooien en natuurlijk ons jaarlijkse kamp. Nu mag ze haar katachtige reflexen inzetten voor het bestuur en daarmee voor het dagelijks reilen en zeilen van SAVOSA!

Voor het moment neemt Annelieke de taken van Simone waar tot de ALV begin volgend seizoen. Volgens de statuten neemt zij de plek in van Simone; daarmee kan de periode tot de eerstkomende ALV als een soort proefperiode worden gezien. Als het zowel Annelieke als de rest van het bestuur goed bevalt (en die verwachting hebben we natuurlijk wel), dan zullen we haar tijdens de ALV officieel voordragen.

Wij zijn in ieder geval ontzettend blij dat Annelieke zich op deze manier in wil zetten en we zullen er alles aan doen om het enthousiasme waarmee ze van start is gegaan, vooral vast te houden!

Annelieke, welkom bij het bestuur en succes in je nieuwe rol!