SAVOSA

Onvergetelijk Pinksterkamp: Savosianen ontmaskeren de Mol in Overasselt!

Afgelopen pinksterweekend streken 100 Savosianen neer in Overasselt voor het jaarlijkse kamp. Een onvergetelijke editie dit jaar! Acht teams streden tegen elkaar om de mol te ontmaskeren, met het thema ‘Wie is de mol op expeditie SAVOSA’ als rode draad door alle spellen en activiteiten. Uiteindelijk sleepte team oranje de overwinning binnen door Wesley als ‘de mol’ aan te wijzen.

Tijdens het kamp waren de kinderen elke dag bezig met een druk en spannend programma vol opdrachten en proeven. Hiermee konden ze punten verdienen en vrijstellingen behalen om uiteindelijk via aanwijzingen de mol te ontmaskeren. De activiteiten varieerden van een schemertocht met kampvuur en lasergamen tot een expeditiespel, handelaarsspel, molympische spelen en een spannende spooktocht. Het kamp werd op spectaculaire wijze afgesloten met een bonte avond, waar elk team hun act op het podium mocht presenteren.

We kijken terug op een geweldige tijd waarin een van de doelen, nieuwe contacten leggen en bestaande contacten onderhouden, zeker is behaald. De groepen werden samengesteld uit spelers van verschillende leeftijdscategorieën en begeleid door senior handballers als corveeleiders. Dit bevorderde de samenhorigheid en het leren van elkaar. Het plezier spatte er vanaf!

Een grote shout-out naar alle vrijwilligers die betrokken waren bij de organisatie en begeleiding van dit fantastische kamp! De samenwerking tussen de leidinggroepen verliep vlekkeloos en was de drijvende kracht achter het succes. Met name de spelleiding voor hun tomeloze energie en enthousiasme. Algemene leiding, corveeleiding, kookclub en sponsoren: dankzij jullie gaat het SAVOSA Kamp 2024 de boeken in als onvergetelijk!

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk hier het album met een uitgebreide sfeerimpressie.