SAVOSA

Oproep voor vrijwilligers: Word lid van onze PR-commissie!

Ben jij gepassioneerd over handbal en wil je een bijdrage leveren aan het promoten van onze vereniging? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van onze PR-commissie! Wij zijn op zoek naar enthousiaste ouders, tantes, ooms of kennissen die willen helpen onze handbalvereniging zo positief mogelijk in het nieuws te brengen. Of je nu een expert bent op het gebied van technisch beheer van websites, een getalenteerde schrijver of een social media guru, we verwelkomen alle talenten!

Wie zoeken we?

 • Voorzitter PR-Commissie
  Jij stelt een PR-plan op, coördineert alle taken en bent van alles op de hoogte.
  Je hebt een controlerende rol en kijkt of iedereen doet wat van hen gevraagd wordt. Je adviseert en springt bij waar nodig. Je organiseert commissievergaderingen en  zorgt voor terugkoppeling aan het bestuur. Je hebt deels de verantwoording over de website en de verenigingsemail.
 • (Technisch) beheerder website
  Jij bent verantwoordelijk voor het perfect werken van de website. Je zorgt ervoor dat de website veilig, snel en goed blijft draaien. Wanneer nodig update je de website en verhelp je bugs en storingen.  Jij bouwt pagina’s, maakt digitale formulieren en weet hoe je een nieuwsbrief kunt generen vanuit de website.
  Je plaatst of past content aan op de website. Er wordt gewerkt met Strato en Zoho.
 • Redacteurs
  Als redacteur ben je verantwoordelijk voor het bedenken, creëren en beheren van de (digitale) content van de club.  Jouw taken omvatten zowel verslaggeving van evenementen en activiteiten bij SAVOSA als creëren en bewerken van geschreven content, zoals nieuwsberichten, (wedstrijd)verslagen, interviews met spelers en stafleden, achtergrondverhalen en redactionele stukken.

Wil je geen vaste rol in de commissie maar vind je het wel leuk om af een toe een artikel te schrijven, een wedstrijdverslag of foto’s te maken? Of heb je bijvoorbeeld ideeën en tips met betrekking tot social media? We hebben altijd plek voor ‘freelancers’.  Zo zit je niet aan de commissie vast maar draag je wel je steentje bij!

Waarom meedoen?

Door deel te nemen aan onze PR-commissie krijg je de kans om actief bij te dragen aan de groei en bloei van onze handbalvereniging. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Bovendien draag je bij aan een positief imago van onze vereniging in de lokale gemeenschap.

Interesse?

Heb je interesse om deel uit te maken van onze PR-commissie? Of wil je meer informatie over de beschikbare functies en de tijd die dit kost? Neem dan contact met ons op via: pr@savosa.nl