SAVOSA
SAVOSA SportKliks

SAVOSA aangemeld bij SportKliks

SAVOSA is vanaf vandaag aangemeld bij SponsorKliks. Bestel komende Black Friday, Sinterklaas & Kerst jouw cadeautjes via SportKliks 🖤🎅

Hoe werkt het? Op twee manieren kan je gebruik maken van SportKliks:

  1. Download de app. Geef in het beginscherm aan dat je SAVOSA wilt sponsoren en ga via de app naar de webwinkel van jouw keuze en doe een bestelling.
    Klik hier voor de link voor de Apple store
    Klik hier voor de kink voor de Google Play Store
  2. Bezoek de SponsorKlikspagina van Savosa en doorloop hetzelfde proces als via de app. Op de website van SAVOSA zelf is de link altijd in het menu te vinden.
    Klik hier voor de link van de SponsorKlikspagina van SAVOSA

Waarom is het belangrijk?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan SAVOSA, zonder dat het jou een cent extra kost! Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar SAVOSA.

Welke bedrijven doen ermee?

Onder anderen thuisbezorgd.nl en de volgende grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus, Expedia. Bekijk de app of website voor alle deelnemers.
Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar SAVOSA. En nogmaals, het kost je niets extra!

Hoe ontvangt SAVOSA commissie?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van SAVOSA. Je blijft anoniem, noch SponsorKliks, noch SAVOSA weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen.

SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Savosa is bedoeld.

Scan de QR-code via de poster om direct de app te downloaden.🤾