SAVOSA

SAVOSA D1 —> WE ARE THE CHAMPIONS!

Weet je wat nou zo fijn is na hard werken, veel trainen, een zwaar zaalseizoen en leren verliezen? Dat je dit veldseizoen lekker als kampioen afsluit! Wat een geweldige prestatie van dit vrienden team. En er zijn zelfs nog meer vrienden gemaakt dit seizoen, want Quinten en Indi kwamen regelmatig het team versterken.

Kunnen we beginnen? Nee, want we hebben geen scheidsrechter… Gelukkig was Anne onze reddende engel en wilde deze spannende wedstrijd fluiten. Grote dank!!

De wedstrijd gaat gelijk goed van start en de mannen komen een paar goals op voorsprong. Met een stand van 13-7 de rust in. Hopelijk kunnen ze de voorsprong uitbreiden in de 2e helft en blijven ze de zenuwen de baas. De voorsprong blijft gelukkig, maar het gaat nu gelijk op. De afstand tussen de 2 teams blijft een tijdje 5 goals, totdat de SAVOSA D1 mannen de winst ruiken en de voorsprong vergroten in het 2e gedeelte van de 2e helft. De tribune trilt en gilt, klapt en toetert en dan is het aftellen geblazen: 5-4-3-2-1…… KAMPIOEN!!

Dit wordt goed gevierd! Zo verdiend en zo gegund. Taart van het bestuur afkomstig van sponsor Pot, spekbloemen, chocolade medailles en feest in de kleedkamer. Trots op deze SAVOSA D1 mannen. Een mooie afsluiting van hun D-avontuur. Een mooie afsluiting voor de trainers die dit team naar een hoger niveau hebben getild. Barbara en Melanie zijn onmisbaar, maar stoppen helaas als coach. Gelukkig mogen de mannen rekenen op de inzet van Jordy en Raimundo voor het komende handbal jaar. Dat gaat helemaal goed komen! Op naar de C! Maar voor nu: “we are the champions, my friend. And we’ll keep on fighting till the end”!!