SAVOSA

SAVOSA doet mee aan de Grote Club Actie

Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Club Actie. Onze vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst om een nieuwe moderne kassa te kunnen kopen. De landelijke Grote Club Actie is 21  september van start gegaan. Gedurende 8 weken zetten we ons in om het clubdoel te behalen.

Hoe werkt het?

Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs deuren en/of delen een verkoop link via Whatsapp en social media.

Koop een lot en steun SAVOSA via deze link:

Steun Barendrechtse Sportvereniging Savosa – Grote Clubactie

Superloten

Dit jaar kunnen we ook Superloten verkopen! Met een super lot twv. € 150 ,- verkopen we 50 loten in één keer. Met deze vorm bieden we bedrijven een laagdrempelige manier van mini-sponsoring aan. Als we een superlot verkopen maken we bovendien kans op €5.000 extra voor de clubkas. Nieuw dit jaar is dat de koper van het winnende Superlot ook €5.000 wint. Ook voor de 2e prijs binnen deze trekking geldt dat zowel de club als de koper in de prijzen vallen: €2.000 adidas Teamwear clubtegoed voor de vereniging en €2.000 voor de koper. Een win-winsituatie en extra motivatie om Superloten te verkopen.
Scan de qr-code hieronder als je een superlot wilt kopen.

Doe mee en help ons verder vooruit!

Je maakt ook nog eens kans op hele mooie prijzen!

Add comment