SAVOSA

SAVOSA familie(dag)foto’s

Op zaterdag 1 juli hebben we in – en om Sporthal Aksent een fantastische seizoen afsluiting gevierd.

Vanaf 9:00 ’s ochtends kon er in competitievorm in de Sporthal en kantine verschillende spelletjes worden gespeeld. Na een eerste warming up van Esteé werden er teams gemaakt en kon er bij diverse spelonderdelen gespeeld worden. Het eerst waren de F en E teams aan de beurt met ouders, broertjes en zusjes. Speaker Mike kon vanaf de tribune alles goed in de gaten houden en draaide gezellige muziek onder het sporten.

In de kantine kon er Twister gespeeld worden, ringwerpen, frisbeegooien, ballenvangen en je kon proberen je handen onder controle te houden bij het elektrisch spiraal. Deze spelletjes had SAVOSA gehuurd bij Speelsgemak in Rotterdam. De spellen waren op vrijdag al netjes gebracht. Super service.  Ook de moeder van Linsey was er, Irma, die speciaal haar schminkspullen mee had gebracht om de mooiste dingen te schminken.

Vanwege het weer moesten we het programma iets aanpassen, maar gelukkig konden we uitwijken naar de sporthal. Daar was het bubbelvoetbal uitgezet en in de andere kant van de zaal, zithandbal. De bubbelballen waren gehuurd bij de firma Hijnen Events in Houten (hijnenevents.nl). Ook dit bedrijf had een super service. De ballen werden zaterdag in de ochtend netjes gebracht en om 17.00 uur weer opgehaald. Ook kregen wij er gratis 2 kinder bubbelballen erbij.

Het was bijzonder amusant om te zien hoe creatief werd omgegaan bij het zithandbal. Je moest hierbij persé op je billen blijven zitten, maar wel gewoon aanvallen en verdedigen. Rond de klok van 11:00 uur, net toen Denny de prijsuitreiking wilde gaan doen, stond daar ineens Margo Stolk, wethouder van sportzaken. Esteé, met haar speciale afscheid Denny-team, had achter de rug om van Denny geregeld, dat zij langs zou komen om namens SAVOSA Denny te bedanken voor zijn trouwe dienst als voorzitter. Ze bracht een speciale oorkonde mee, namelijk de voordracht namens leden om Denny tijdens de komende ALV te benoemen als lid van verdienste. Dat is wel iets om trots op te zijn.

Daarna de prijsuitkering bij de F en E, de winnaars kregen daar een mooie medaille omgehangen. Vanaf 11:30 was het tijd dat de D, C en B teams aan de slag gingen.

Ondertussen kon in de kantine natuurlijk een heerlijke tosti SAVOSA gegeten worden of een panini pesto mozzarella tomaat of kipsaté. Dat was allemaal weer supergoed geregeld. Ook was er lekker veel fruit om uit te delen.

Ton van TeamWearConcept was aanwezig met een stand met allerlei mooie schoenen, ballen, sweaters en trainingspakken. Mocht je geen tijd hebben gehad of je hebt dit gemist, dan kan je via de website van SAVOSA ook eenvoudig online bij TeamWear bestellen. Wist je dat je nieuwe kleding of tas gratis voorzien wordt van het clublogo ?

Gelukkig werd het in de loop van de dag buiten droog, waardoor de teams van de A, DS, HS en recreanten zich nog even uit konden leven in de sport rokjes-voetbal. Iedereen vond dit ook erg lachen. Behalve René van Leeuwen want die maakte een ongelukkige smakker met zijn rokje aan.

Ondertussen had Natascha, onze EHBO-er, gelukkig nog niet veel anders gedaan dan een pleister plakken en speciale pilletjes uitdelen. Deze zaten in een heel feestelijk rood doosje en hielpen direct ! 

Vanaf 14:30 was het de beurt aan de A, DS, HS en recreanten. Maar wat Denny niet wist was dat er nóg een speciale verrassing voor hem was georganiseerd. Esteé was de afgelopen weken langs alle teams gegaan en had daar filmpjes opgenomen. Elk team deed zo op zijn eigen manier een bedankje aan Denny. Echt hartverwarmend. Ook was er onder de teams geld opgehaald en zakken M & M’s ingekocht. Het was genoeg voor een bon voor een heerlijk weekend weg.  En zo kregen we Denny met zijn allen nog een keer sprakeloos. Prachtig om te zien. Hij bedankte iedereen en benadrukte nogmaals wat een prachtige vereniging SAVOSA toch is.

Toen ging toch echt de competitie los onder de oudste groepen. Hier was wel een extra spelonderdeel toegevoegd, nl. het touwtrekken.

Het bubbelvoetbal ging er bij deze oudere groepen wel iets harder en onbehouwen aan toe. Helaas kwam hierdoor scheids Denny ten val en moest hij uit het klimrek gepeuterd worden. Maar daar was het pillendoosje van Natascha weer. Een pleister op zijn ellenboog en hij kon er weer tegen.

Aan het eind van alle spelrondes werd er in de zaal ook nog touw getrokken. En toen was het tijd voor de prijsuitreiking.

Al met al kunnen we terugkijken op een fantastische sportdag en ondanks dat het weer ons niet meezat, heeft iedereen het ontzetten naar zijn zin gehad.

De organisatie wil iedereen die geholpen heeft deze dag tot een succes te brengen, waaronder natuurlijk ook de kantine mensen, de scheidsrechters, de speaker, de EHBO, ontzettend bedanken.

Maar uiteraard ook alle sportieve deelnemers. Zonder jullie geen Familie Handbaldag. En mocht je denken, shit, allemaal gemist. Check volgend jaar, zelfde tijd, zelfde plaats. Komt er vast ook wel weer iets leuks ! Fijne vakantie toegewenst allemaal en tot na de zomervakantie !