SAVOSA

SAVOSA Trainingsdag 2023

Op zaterdag 26 augustus werd het nieuwe seizoen afgetrapt met een trainingsdag, georganiseerd door onze TC. Jeugdspelers en trainers, coaches en begeleiders konden zo het seizoen op een leuke manier beginnen.

Om 11.00 uur zat een enthousiaste groep D, C en B trainers en coaches klaar voor de workshop van Henk van Oers. Henk bleek een bevlogen en enthousiaste verteller en de groep (en een paar stiekeme toehoorders) werd getrakteerd op een combinatie van theoretische kennis, praktijkvoorbeelden en tips en trucs.

In de tussentijd druppelden de eerste F-jes en E-tjes binnen voor een leuke zaaltraining op onze prachtige, nieuwe vloer. Terwijl Henk zijn groep meenam in een sterk onderbouwd verhaal waarin de woorden “visie”, “enthousiasme” en “plezier” de boventoon vormden, werd de zaalvloer ingespeeld door onze jongste jeugd.

Na de lunch, verzorgd door ons altijd zorgzame bestuur, werden de rollen omgedraaid. De F en E trainers hingen aan de lippen van Henk. In de zaal mochten de D en C-jongens samen met de D-meiden los. De dag werd afgesloten met een training voor de C en B meiden, waarbij vooral de politietest met veel enthousiaste oogrollen werd ontvangen.

Opvallend genoeg werd er in de middag nogal eens een deel van het Macdonalds menu door de zaal geschreeuwd. Mocht u gedacht hebben dat er alvast bestellingen werden doorgegeven voor de vier-uursdip, dan had u het mis. Dankzij Henk heeft de kipnugget een geheel andere betekenis gekregen voor onze jeugdspelers. Zelfs op de padelbaan verderop lieten een aantal trainers en coaches zich vol overgave op de grond vallen. Dus, wees gewaarschuwd…. de kipnugget, de cheeseburger en het happy meal zijn sinds de trainingsdag iets om langs het veld en in de zaal goed in de gaten te houden!

Iedereen bedankt, we hebben er met zijn allen een mooie dag van gemaakt!