SAVOSA

Uitbreiding sponsorcommissie!

De Sponsorcommissie van SAVOSA heeft een belangrijke taak, zonder sponsors kunnen we geen extra activiteiten doen. Onze leden dragen al een flinke steen bij, maar we willen natuurlijk graag leuke activiteiten kunnen blijven organiseren!

Daarom zijn sponsors en sponsoracties zo belangrijk. Om die sponsors te zoeken en de contacten te onderhouden, maar ook voor de organisatie van eenmalige sponsoracties, hebben we mensen nodig die dat coƶrdineren en uitvoeren. Dat is best een flinke kluif.

Gelukkig is de commissie recentelijk uitgebreid. Stefan van Smirren (de vader van Fenne van de C-meiden) en Mauro Trovato (de vader van Fenna, D2, en Luca, F) zetten zich sinds kort met hart en ziel in. Ze zijn met groot enthousiasme van start gegaan en we verwachten dat ze mooie dingen voor onze vereniging gaan doen.

De Sponsorcommissie bestaat nu uit Nathalie Olij, Sylvia Kolenbrander, Stefan van Smirren en Mauro Trovato.We wensen hen veel succes en plezier!

Heb je mogelijkheden om te sponsoren, ken je iemand die daar een rol in zou willen en kunnen spelen, heb je ideeƫn voor leuke sponsoracties of kan je op een andere manier bijdragen? Dan kan je contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsor@savosa.nl!