SAVOSA

Uitnodiging Algemene ledenvergadering op 6 oktober 2023

Beste leden en ouders van leden van SAVOSA,

Het is weer die tijd van het jaar waarin we samen willen komen en onze vereniging bespreken tijdens de Algemene Ledenvergadering. We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan deze belangrijke bijeenkomst, die zal plaatsvinden op vrijdag 6 oktober 2023.

De Algemene Ledenvergadering is een gelegenheid voor alle leden en ouders om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen binnen onze handbalvereniging. Bovendien een moment om inspraak te hebben in beslissingen die van invloed zijn op ons allemaal. We zullen belangrijke onderwerpen bespreken, waaronder:

  1. Terugblik op het afgelopen seizoen 
  2. Financiële verslaglegging en begroting voor het komende jaar.
  3. Bestuursverkiezingen waaronder een nieuwe voorzitter.
  4. Plannen en doelstellingen voor het komende seizoen.
  5. Eventuele voorstellen of suggesties van leden.

Jouw aanwezigheid en input wordt enorm gewaardeerd. Beslissngen maken we graag samen en we kijken er naar uit om jullie op de hoogte te stellen van alle ontwikkelingen. 

Hier zijn de details voor de Algemene Ledenvergadering:

  • Datum: 6 oktober 2023
  • Tijd: zaal open om 19:00, start 19:30.
  • Locatie: Aksent Barendrecht 

We zorgen voor koffie en thee. Mocht je voorafgaand aan de vergadering vragen, opmerkingen of suggesties hebben. Aarzel dan niet om contact op met het bestuur via: bestuur@savosa.nl .

We hopen dat je aanwezig zult zijn op 6 oktober om het samen over SAVOSA te hebben. Samen maken we onze vereniging leuker, gezelliger en sterker.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SAVOSA