SAVOSA

Warm welkom voor Sint en Pieten bij SAVOSA

Bij handbalvereniging SAVOSA werd het sinterklaasfeest groots gevierd.
Op vrijdag 24 november bracht Sinterklaas met zijn zeven knotsgekke Pieten een bezoek aan de jongste jeugd. Vervolgens werden de Pieten in de week erop uitgenodigd voor een pietenhandbaltraining. Als vanouds was er voor de ouderen het hilarische dobbelspel.

Sinterklaasje kom maar binnen…

Wat was het weer een gezellig Sinterklaasavondje voor de jongste jeugd. Na een heerlijke snack en een leuke knutselactiviteit was het tijd om de Sint te ontmoeten. Uit volle borst werd er gezongen en gesprongen om de Sint te verwelkomen. Samen met zijn Pieten nam hij de tijd om met alle kinderen te praten en ze te verwennen met mooie cadeautjes. Terwijl de Sint werd uitgezwaaid, ontvingen de Pieten een uitnodiging voor een sportieve pietenhandbaltraining.

Na een muzikale warming up, werden de kinderen van de E en F-jeugd in vijf groepen verdeeld.
Onder leiding van trainsters en Pieten deden zij mee aan oefeningen bij diverse onderdelen. Zo was er een klauterparcours, moesten ze mikken op cadeautjes, kruipen door de tunnel en zo snel mogelijk cadeautjes in de gaten zien te gooien. Na een competitieve mattenrace kwam de pietentraining ten einde.

Pietenhandbaltraining

Creativiteit, behendigheid, samenwerking en plezier maken zijn belangrijke elementen van jeugdhandbal. Al deze ingrediënten waren aanwezig tijdens de pietentraining! Onze handballertjes hebben hard gewerkt en zijn met vlag en wimpel geslaagd voor de test. Als beloning kregen de SAVOSA-hulppietjes een pietendiploma uitgereikt. Natuurlijk mocht een lekkernij niet ontbreken.

Dobbelspel

Voor de oudste jeugd, senioren en recreanten werd er op 1 december een dobbelspel georganiseerd in de kantine van sporthal Aksent. Elk jaar weer een hit! De handballers vermaakten zich uren met het hilarische cadeauspel waarin iedereen probeerde de meest gewilde cadeaus in bezit te krijgen. Het was een gezellige afsluiter van een week boordevol sinterklaasactiviteiten.

Dank u Sinterklaasje!