SAVOSA

Wedstrijdverslag: E1 wint laatste wedstrijd van het seizoen tegen Ventura E3

Afgelopen zaterdag speelde de E1 hun laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Ventura E3. Helaas was het team niet helemaal compleet vanwege de afwezigheid van Senn en een zieke Rick. Bij aankomst in het regenachtige weer vroeg de coach van Ventura aan de scheidsrechter of de wedstrijd binnen kon worden gespeeld. Helaas mocht dit niet omdat het competitievervalsing zou zijn. De scheidsrechter stelde voor om 10 minuten te wachten, omdat het volgens de buienradar daarna droog zou worden. En inderdaad, na 10 minuten wachten kon de wedstrijd beginnen.

Het team van SAVOSA moest even wennen aan het natte veld en de glibberige bal. De opdracht was dan ook om alleen te stuiteren als het echt nodig was. Al snel opende Vinz de score voor SAVOSA en stonden ze binnen korte tijd op een 0-3 voorsprong. Ventura wist terug te komen tot 2-3 omdat de verdediging van SAVOSA even niet goed oplette. Maar door goed vrijlopen en teamwork liep SAVOSA daarna uit naar een 2-10 voorsprong bij rust.

In de tweede helft verdedigde SAVOSA zo goed dat Ventura er niet meer doorheen kwam. Het samenspel van SAVOSA was geweldig en ze eindigden de wedstrijd met een overtuigende 3-18 overwinning. De keepers Iza, Lisa en Finn speelden een belangrijke rol met een aantal prachtige reddingen.

Het is duidelijk te zien dat alle spelers dit seizoen veel hebben geleerd. Een geweldige prestatie en een mooie afsluiting van het seizoen!