SAVOSA

Werkgroep Beleidsplan gestart!

De afgelopen maanden is het woord “beleidsplan” al meerdere malen gevallen. De plannen voor het opzetten van de werkgroep en het maken van een nieuw beleidsplan voor de komende jaren hebben sinds de ALV langzaam vorm gekregen. Diverse mensen zijn benaderd, de werkgroep is definitief gevormd en de eerste bijeenkomst is eindelijk een feit!

Op woensdag 6 december is de werkgroep voor het eerst bij elkaar gekomen en hebben we een aantal duidelijke afspraken gemaakt. Welke onderwerpen we gaan bespreken, op welke manier we dat willen doen, de planning voor de komende maanden en natuurlijk hoe we met elkaar omgaan.

Gelukkig bleken de leden niet vies van een stevige, inhoudelijke, maar wel respectvolle discussie. Dat belooft wat voor de volgende bijeenkomsten.

Dit seizoen hebben we genoeg te bespreken en we zullen zeker de geluiden vanuit de vereniging meenemen in onze gesprekken, afspraken en het plan zelf. Een beleidsplan is namelijk van en voor ons allemaal!

Het is onze planning om het beleidsplan in de ALV van seizoen 2024/2025 voor te kunnen leggen aan de leden.

Alle leden van de werkgroep zijn actief binnen SAVOSA; bijvoorbeeld als trainer, in één of meerdere commissies, maar sommigen van ons ook als actief spelend lid of als enthousiaste ouder.

De werkgroep bestaat uit Coraline Rosman, Glenn Stolk, Jamie Barkmeijer, Laila Kooy, Martijn van Daele, Noa van IJzeren, Paul Vis, Sylvia Kolenbrander, Leendert-Jan Pot, Ellis Sesto en Melissa van Loon. Mocht je iets willen weten/vragen/delen, we zijn allemaal met regelmaat bij SAVOSA te vinden!

We zullen jullie via deze weg op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen. We zijn druk bezig met het plannen en invullen van onze volgende bijeenkomsten en belangrijker nog, we hebben er allemaal ontzettend veel zin in!