SAVOSA

Zonnige aftrap van het veldseizoen voor de F-jeugd

Op 6 april was het handbalveld van SAVOSA al vroeg een bruisende plek! Meer dan 70 kinderen van 8 verschillende verenigingen uit de regio kwamen samen voor het F-toernooi op het veld. Na een opzwepende muzikale warming-up en de groepsyell ging het toernooi feestelijk van start.

Op twee velden werd er met veel enthousiasme gehandbald door alle deelnemende verenigingen. De F-jes van SAVOSA lieten zien dat ze hun trainingsvaardigheden steeds beter konden toepassen in de wedstrijden. Het programma omvatte drie wedstrijden voor elk team, aangevuld met leuke behendigheidsspellen. Ook hier werd fanatiek gestreden tussen de teams, met spellen zoals het mikken van ballen in emmers en het omverwerpen van pionnen.

Een aantal oudere jeugdleden van SAVOSA hielp mee in de organisatie, wat zeer gewaardeerd werd. Aan het einde van de ochtend keerden alle kinderen vermoeid maar voldaan huiswaarts, na een uiterst geslaagd toernooi.

De F-jeugd, bestaande uit 6, 7 en 8-jarigen, speelt gemiddeld eens per 3 à 4 weken een toernooi op zaterdag, waarbij het spelplezier voorop staat. Trainingen vinden wekelijks plaats op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur op het handbalveld achter Sporthal Aksent in Barendrecht. Bij de F-jeugd draait het vooral om spelplezier op een klein speelveld met kleine doeltjes. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te trainen en te ontdekken of handbal ook iets voor hen is! Meer informatie en aanmelden kan via de website: www.savosahandbal.nl.