SAVOSA
Gezocht coach dames 2

SAVOSA zoekt coach voor Dames 2

Handbalvereniging SAVOSA in Barendrecht is dringend op zoek naar een gepassioneerde coach voor ons Dames 2-team. We hebben al een trainer, maar we missen nog een enthousiaste coach om de wedstrijden te begeleiden.

Over SAVOSA

SAVOSA is een betrekkelijk jonge vereniging, ontstaan uit de samenvoeging van Ancora uit Rotterdam en Sprongschot uit Barendrecht, iets meer dan 20 jaar geleden. Onze vereniging heeft als kernwaarden spelplezier, teamgevoel en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Bovendien streven we naar uitstekende prestaties, wat heeft geresulteerd in meerdere jaren van succes in de subtop.

Het Dames 2-team

Onze beide dames teams spelen in de 1e klasse. De trainer is verantwoordelijk voor het bieden van een goede basis tijdens de trainingen en neemt de taak van het selecteren van spelers voor het eerste team op zich.

Als coach van Dames 2 zal jouw rol bestaan uit het begeleiden van de wedstrijden, het organiseren van oefenwedstrijden en het onderhouden van de communicatie via onze website en WhatsApp. Je werkt nauw samen met de teambegeleider en biedt ondersteuning aan de hoofdtrainer waar nodig.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand met een uitgebreide kennis van handbal, die in staat is om van deze groep dames een hecht en succesvol team te maken. Humor, respect en het welzijn van het team staan hierbij centraal.

Wat bieden we?

Bij SAVOSA kun je rekenen op uitstekende ondersteuning. We zijn een groeiende vereniging met ambitie. Hoewel sfeer, gezelligheid en saamhorigheid voorop staan, willen we alle mogelijkheden benutten die zich voordoen. Als coach bieden we je een onkostenvergoeding, ondersteuning vanuit de technische commissie, de mogelijkheid om cursussen en workshops te volgen en natuurlijk een lidmaatschap van onze geweldige vereniging!

Contact

Voor vragen of reacties kun je contact opnemen met het bestuur via bestuur@savosa.nl. Ook voor een vrijblijvend gesprek kun je ons via dit e-mailadres bereiken.