SAVOSA
Jeugdtrainers gezocht meiden 2

SAVOSA zoekt jeugdtrainer

Op zoek naar een leuke handbal uitdaging? Word trainer van de meiden D. We zijn op zoek naar een gemotiveerde jeugdtrainer. Het D-meidenteam bestaat voornamelijk uit tweedejaars D-meiden en wordt momenteel getraind door de trainers van de C-meiden en de D-jongens.

Deze enthousiaste meiden verdienen echter een eigen trainer. Vind je het leuk om samen met de meiden D de basis te leggen voor de komende jaren? Neem via de e-mail contact op met het bestuur bestuur@savosa.nl.

Het is een uitdaging waar we zo snel mogelijk een oplossing voor willen vinden. Momenteel heeft hebben we meer jeugdteams dan trainers beschikbaar. Hier willen we graag een verandering in brengen.

De achtergrond van SAVOSA

SAVOSA is een relatief jonge handbalvereniging, ontstaan uit de fusie van Ancora uit Rotterdam en Sprongschot uit Barendrecht, iets meer dan 20 jaar geleden. De kernwaarden van SAVOSA zijn spelplezier, teamgevoel en sportiviteit. Ook streven ze naar prestatie, waardoor de seniorenteams al enkele jaren in de subtop meedraaien.

Het meiden D team

Het MD (D-meiden) team bestaat uit meiden met verschillende niveaus. Ze zijn allemaal gemotiveerd om te leren en te groeien in het handbalspel.

De basisvaardigheden vragen nog aandacht, maar met de juiste energie en begeleiding is er veel potentieel in dit leuke team!

De wedstrijden worden gecoacht door twee enthousiaste dames, en indien nodig en in overleg kunnen zij jou als trainer aanvullen en ondersteunen.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand met bij voorkeur enige handbalkennis, die van deze groep meiden een hecht team kan maken. Het geven van trainingen die enthousiasmeren en het leggen van de technische basis zijn je belangrijkste taken.

Doe je dit met humor, met respect voor de leeftijd en belastbaarheid van deze beginnende pubers? En hou je het belang van de groep altijd voor ogen? Meld je aan!

Ondersteuning en groei

Bij SAVOSA kun je rekenen op goede ondersteuning. We zijn een vereniging die gestaag groeit en ambitie heeft. Hoewel sfeer, gezelligheid en saamhorigheid bij ons bovenaan staan, willen we ook de mogelijkheden benutten wanneer ze zich voordoen.

Als trainer bieden we je ondersteuning vanuit de technische commissie en andere jeugdtrainers. Bovendien krijg je de kans om cursussen en workshops te volgen en ontvang je een lidmaatschap van onze geweldige vereniging!

Belang van de jeugd bij SAVOSA

De jeugd heeft de toekomst, en bij SAVOSA hebben we een fantastische kans voor een gemotiveerde jeugdtrainer om een positieve impact te hebben op het leven van deze jonge handbaltalenten. Als je gepassioneerd bent over handbal en het trainen van gemotiveerde meiden, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bouwen aan een sterke handbalgemeenschap bij SAVOSA!

Contact

Voor vragen of reacties kun je contact opnemen met het bestuur via bestuur@savosa.nl. Als je interesse hebt in een (vrijblijvend) gesprek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via bestuur@savosa.nl